Elmannbiler

ELMANN BILER

Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen!

Dinitrolcenter

Velkommen til Skælskør Dinitrolcenter

På vores topmoderne rustbeskyttelsescenter sprøjter vi efter de nyeste metoder og med de allerbedste produkter der findes på jorden, det er derfor at Dinitrol er verdens bedste rustbeskyttelse, men intet produkt kan erstatte grundigt arbejde, og det er næsten blevet en besættelse at have nul fejl ved Teknologisk Instituts stikprøvekontroller, både i 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 2014 , 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 har vi ikke haft en eneste fejl ved de kontrollerede biler.

Som noget nyt kan alle der har fået behandlet deres bil hos Dinitrol selv gå på nettet og tilmelde deres bil til kontrol hos teknologisk institut.

En Dinitrolbehandling starter med at bilen vaskes med højtryksrenser efter at inderskærme, dækplade osv. er afmonteret, herefter køres bilen på tørreplads hvor den står i mindst 18 timer imens der blæses varm luft op under bilen. Næste dag er bilen knastør og kan herefter køres i sprøjtekabine, her bliver bilen først sprøjtet over med beskyttelsessæbe dernæst afmonteres hjulene og bremserne afdækkes, først nu kan selve rustbeskyttelsen starte.

Vi bruger varmvoks ligesom mange bilfabrikker iøvrigt også bruger, dvs. at produkterne opvarmes inden de sprøjtes på, på denne måde trænger det bedre ind i samlinger osv. og så har det den fordel at det ikke drypper og lugter efterfølgende, du får ganske enkelt den bedste rustbeskyttelse der kan gives nogen bil, efter endt behandling får du et lnk med billeder af hele forløbet så du med egne øjne kan se hvad din bil har været udsat for.

Hvis du er i tvivl er du meget velkommen til at komme ind og se med dine egne øjne hvad vi går og laver, vi har intet at skjule, spørg i øvrigt vore konkurrenter om de kan tilbyde det samme.

BOOK TID TIL VERDENS BEDSTE

Luk menu